Kategorier
Nyheter

Välkommen till vår nya hemsida!

Med syftet att förbättra vår hemsida och användbarheten för våra kunder har vi gått in i ett samarbete med IA Capital Group, Web & IT-Services.

Att göra om vår hemsida har varit på tapeten en lång tid. Nu har vi äntligen hittat en lokal partner som har kunskap och vi kan arbeta nära med under en lång tid framöver i vår fortsatta utveckling. Tanken är att detta ska gå längre än att bara uppdatera hemsidan. Vi hoppas kunna utföra många fler förändringar mot ett mer digitalt arbetssätt och därmed en ännu högre servicenivå för våra kunder.

Vi är väldigt nöjda med den nya hemsidan och hoppas att ni också är det! Härnäst tittar vi på lösningar för att öppna en webbshop för både butiksvaror och medlemskap, och på sikt hoppas vi även kunna integrera vårt låssystem med webbshopen, så att alla våra medlemmar ska kunna förlänga sitt medlemskap på egen hand via hemsidan, och få tillgång till gymmet omedelbart med sitt nyckelkort – utan att behöva vänta tills vi har varit på gymmet och aktiverat förlängningen.

“Jag är väldigt glad över att inleda detta samarbete med Victory Gym. Min förhoppning är att jag ska kunna erbjuda det tillskott av digital erfarenhet och teknisk kompetens som Victory Gym behöver för att bli det gym som Jens och Sandra alltid har önskat att det ska vara.”

— Isak Adamssvärd