Personlig träning

Hur går det till?

När ni tar steget att kontakta oss är det första som händer att vi bokar en tid för en kostnadsfri konsultation. Där får du berätta vad du har för behov, önskemål och målsättningar. Därefter presenterar vi en samarbetsplan för hur vi kan hjälpa dig.

Hur arbetar vi?

Sandra

”Jag brinner för att hjälpa människor att börja välja hälsosamma val, både när det gäller träning och kost. Oavsett om du har erfarenhet av träning eller ej hjälper jag dig att lägga upp en plan för att din träning ska bli lättillgänglig och genomförbar. Min syn på träning och hälsa är holistisk och jag inspireras mycket av yoga och träning där enbart kroppen är redskapet. Jag hjälper också gärna dig som planerar att bli gravid, är gravid eller genomgått en graviditet och behöver stärka upp kroppen.”

Jens

”Älskar att coacha och motivera mina kunder till resultat. Träning ska vara rolig, kännas naturlig samtidigt som den utmanar dig till att utvecklas. Själv hittar jag mycket inspiration inom crossfit och tar mig gärna an dig som vill utvecklas inom den typen av träning. Allt från de olympiska lyften, ryck, frivändning, och stöt till knäböj, marklyft och gymnastisk träning. Dessutom brinner jag lite extra för skadeförebyggande träning och kostrådgivning för prestation och viktminskning”