Gruppträning

Gruppträna på Victory Gym!

Guldmedlemmar har tillgång till alla våra gruppträningspass. Boka ett pass nu och låt oss ge järnet tillsammans! Läs mer om våra olika pass på denna sida. Inte guldmedlem ännu?

SomaMove

En holistisk klass som är atletisk och mjuk på samma gång. Kroppen är ditt motstånd och underlaget ditt redskap. Hela klassen är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

Kettlebells

Funktionell träning för hela kroppen. En komplett klass som ger effektiv träning för styrka, explosivitet och kondition. Klassen är uppbyggd i olika intervaller med både enkla och mer utmanande övningar.

Bålträning

En klass som fokuserar på träning av kroppens kärna- mage, rygg, säte, balans och stabilitet. Du får jobba med enkla och effektiva övningar både med och utan redskap. Klasserna är ett utmärkt komplement till all typ av träning. Stärker dig inifrån och ut.

Cykel

Enkel och effektiv konditionsträning. Cykling till peppande musik där deltagaren själv bestämmer hur jobbigt det ska bli. Vi erbjuder cykelklasser i olika längd.

Gympa

Klassisk gympa till musik. Kondition, styrka och rörlighet varvas under en och samma klass. Övningarna och rörelserna kan anpassas efter egen förmåga . Upplev rytm och rörelseglädje till musik.

Cirkelträning

Stationsträning i intervallform. Klassen innehåller en blandning med olika moment som funktionell träning, styrka, kondition och rörlighet. Övningarna utförs både med och utan redskap.

Puls & Styrka (F.d. HIIT-Move)

Tabata-träning med egen kroppsvikt. Övningar för styrka varvas med övningar som höjer pulsen rejält.

Boxen

Crossfitinspirerad träning där det mesta kan hända. En högintensiv klass som innehåller tuffa övningar som utmanar både kondition, styrka och pannben. Klassen håller till ute i gymmet.

Styrka & Uthållighet (F.d. Shape)

Styrketräning för hela kroppen. Övningar och rörelser utförs till peppande musik. Vi använder skivstänger, viktplattor och kroppens egna vikt som motstånd.

Yinyoga

En stillsam klass med enkla yogapositioner som fokuserar på de djupare vävnaderna i kroppen. Yinyoga ökar din rörlighet och reducerar spänningar i kroppen. Ta gärna med en extra tröja och en filt för att behålla värmen under hela klassen.

Ben & Rumpa (F.d. Bootymove)

En klass med fokus på grym träning för rumpa och lår. Vi utför effektiva övningar men hjälp av minibands och den egna kroppsvikten.

Boka nu

Guldmedlemmar har tillgång till all gruppträning på Victory Gym. Låt oss ge järnet tillsammans!

Medlemskap

Sett något spännande, men inte guldmedlem ännu? Läs mer om medlemskap och bli medlem nu!